Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

Nautilus Carboniferous

Broš Broš "Nautilus Carboniferous" istražuje svete geometrije prirode koje se odnose na zlatni omjer. Koristeći visokotehnološke materijale, broš je izrađen pomoću karbonskih vlakana od 0,40 mm od karbonskih vlakana / Kevlar-a i pažljivo konstruiranih komponenti od zlata, paladija i biserca s Tahitija. Broš, u potpunosti ručno izveden s najvećom pažnjom na detalje, predstavlja ljepotu prirode, matematiku i odnos između njih dvoje.

Ime projekta : Nautilus Carboniferous, Ime dizajnera : Ezra Satok-Wolman, Ime klijenta : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Broš

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.