Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Instalacija Teme

Dancing Cubes

Instalacija Teme Ovaj dizajn interaktivno djeluje na prikazani predmet pomoću modula. Ovo tematsko postolje dizajnirano je sa samo-proširenim mehanizmom za spajanje šest ili više kockica na jedinicu s povećanom veličinom u tri okomita smjera. Konfiguracija slobodne forme s zarezima čini vezu sličnom prepletenim plesačima. Raspored malih rupa stvara strukturu smještaja za objekt s linearnim dijelovima.

Stolno Svjetlo

Moon

Stolno Svjetlo Ovo svjetlo igra aktivnu ulogu da prati ljude u radnom prostoru od jutra do večeri. Dizajniran je s obzirom na ljude iz radnog okruženja. Žica se može povezati sa laptop računarom ili bankom za napajanje. Mjesečev oblik bio je načinjen od tri četvrtine kruga kao narastuća ikona sa slike terena od nehrđajućeg okvira. Površinski uzorak mjeseca podsjeća na vodič za slijetanje u svemirskom projektu. Postavka izgleda kao skulptura pri dnevnom svjetlu i svjetlosni uređaj koji udobno stvara napetost noću.

Svjetlo

Louvre

Svjetlo Louvre light je interaktivna stolna svjetiljka inspirisana grčkim ljetnim sunčevim svjetlom koja lako prolazi iz zatvorenih kapka kroz Louvres. Sastoji se od 20 prstenova, 6 plute i 14 pleksiglasa, koji igrivim mijenjaju redoslijed tako da transformišu difuziju, volumen i konačnu estetiku svjetla u skladu sa željama i potrebama korisnika. Svjetlost prolazi kroz materijal i prouzrokuje difuziju, tako da se ni same sjene ne pojavljuju na površinama oko njega. Prstenovi različitih visina pružaju beskrajne kombinacije, sigurno prilagođavanje i potpunu kontrolu svjetla.

Dizajn Odjeće

Sidharth kumar

Dizajn Odjeće NS GAIA suvremena je etiketa za žensku odjeću koja potječe iz New Delhija koja je bogata jedinstvenim dizajnom i tehnikama tkanina. Marka je veliki zagovornik pažljive proizvodnje i povećanja bicikla i reciklaže. Važnost ovog faktora ogleda se u stupovima imenovanja, 'N' i 'S' u NS GAIA koji se zalažu za prirodu i održivost. Pristup NS GAIA je „manje je više“. Oznaka igra aktivnu ulogu u usporenom modnom pokretu osiguravajući da je utjecaj na okoliš minimalan.

Korporativni Identitet

film festival

Korporativni Identitet "Cinema, ahoy", bio je slogan za drugo izdanje Festivala evropskog filma na Kubi. To je dio koncepta dizajna usmjerenog na putovanja kao način povezivanja kultura. Dizajn evocira putovanje broda za krstarenje koji putuje od Evrope do Havane natovaren filmovima. Dizajn pozivnica i ulaznica za festival nadahnuo je pasoše i ukrcajne propusnice koje danas putnici širom svijeta koriste. Ideja putovanja kroz filmove potiče javnost na prijemčivu i znatiželjnu kulturnu razmjenu.

Lampica

Little Kong

Lampica Little Kong je niz ambijentalnih svjetiljki koje sadrže orijentalnu filozofiju. Orijentalna estetika posvećuje veliku pažnju odnosu virtualnog i stvarnog, punog i praznog. Sakrivanje LED dioda suptilno u metalni stup ne samo da osigurava praznost i čistoću senki, već i razlikuje Kong od ostalih svjetiljki. Dizajneri su otkrili izvedivu zanat nakon više od 30 puta eksperimenata kako bi savršeno predstavili svjetlost i razne teksture, što omogućava nevjerojatno iskustvo osvjetljenja. Baza podržava bežično punjenje i ima USB priključak. Može se uključiti ili isključiti samo mahanjem rukama.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.