Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čaj

Grundig Serenity

Čaj Serenity je savremeni proizvođač čaja koji se fokusira na radosno korisničko iskustvo. Projekt se uglavnom fokusira na estetske elemente i korisničko iskustvo, jer glavni cilj predlaže da se proizvod razlikuje od postojećih proizvoda. Priključak proizvođača čaja manji je od tijela koje omogućuje da proizvod pogleda iznad zemlje što donosi jedinstveni identitet. Blago zakrivljeno tijelo u kombinaciji s narezanim površinama također podržava jedinstveni identitet proizvoda.

Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sistem ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mesinga i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli takođe nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi tako da se suoči u bilo kojem smjeru i visi na bilo kojoj visini. Osnovni oblik lampe nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipova da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.

Vješalica Za Leptira

Butterfly

Vješalica Za Leptira Vješalica leptira dobila je ime po svojoj sličnosti obliku letećeg leptira. To je minimalistički namještaj koji se može sastaviti na pogodan način zbog dizajna odvojenih komponenti. Korisnici mogu brzo sastaviti vješalice golim rukama. Kada je potrebno kretati, praktično ga je prevoziti nakon rastavljanja. Instalacija traje samo u dva koraka: 1. složite oba okvira zajedno u X; a okviri u obliku dijamanta sa svake strane se preklapaju. 2. provucite drveni komad kroz preklopljene okvire u obliku dijamanta s obje strane kako bi držali okvire

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnućem Black Hole-om i Worm Hole-om čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i lako se koriste tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na osnovu moderne inteligentne tehnologije, a u pitanju je Bluetooth prenosni zvučnik. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost mogla bi se koristiti kao stolna svjetlost. Također, privlačan izgled Crne rupe čini da se privlačni kućni pribor može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Prenosivi Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prenosivi Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalnu formu. Oblikovao sam oblik zvučnika Black Box pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, levi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio talasnog oblika. Jedan je pozitivan oblik talasa i jedan negativan oblik talasa. za korištenje ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima poput mobilnog i računara putem Bluetooth-a i reproducirati zvuk. Takođe ima deljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kada se ne koristi.