Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Radijator

Piano

Radijator Inspiracija za ovaj dizajn potekla je iz ljubavi prema muzici. Tri različita grijaća elementa u kombinaciji, svaki nalik jednom ključu Piano, stvaraju kompoziciju koja izgleda poput klavirske tipkovnice. Duljina radijatora može varirati ovisno o karakteristikama i propozicijama prostora. Idejna ideja nije razvijena u proizvodnji.

Svijećnjaci

Hermanas

Svijećnjaci Hermanas je obitelj drvenih svijećnjaka. Oni su poput pet sestara (hermana) spremnih da vam pomognu u stvaranju ugodne atmosfere. Svaki svijećnjak ima jedinstvenu visinu, tako da kombinirajući ih zajedno moći ćete simulirati efekt osvjetljenja svijeća različitih veličina jednostavnim korištenjem standardnih svjetala. Ovi svijećnjaci napravljeni su od okrenute bukve. Oslikane su u različitim bojama što vam omogućava da stvorite svoju vlastitu kombinaciju kako bi se uklopili na vaše omiljeno mjesto.

Kontejner Za Začine

Ajorí

Kontejner Za Začine Ajorí je kreativno rješenje za organiziranje i čuvanje različitih začina, začina i začina kako bi se zadovoljile i uklopile različite kulinarske tradicije svake zemlje. Njegov elegantan organski dizajn čini ga kiparskim komadom što rezultira odličnim ukrasom koji se odražava kao pokretač razgovora oko stola. Dizajn pakiranja inspirisan je kožom češnjaka i postaje jedinstveni prijedlog eko pakiranja. Ajorí je ekološki prihvatljiv dizajn za planetu, inspirisan prirodom i u potpunosti izrađen od prirodnih materijala.

Višenamjenski Građevinski Komplet

JIX

Višenamjenski Građevinski Komplet JIX je građevinski komplet koji je kreirao njujorški vizuelni umjetnik i dizajner proizvoda Patrick Martinez. Sastoji se od malih modularnih elemenata koji su posebno dizajnirani kako bi omogućili spajanje standardnih slamki za piće, kako bi se stvorio širok izbor konstrukcija. Konektori JIX dolaze u ravnim mrežama koje se lako razdvajaju, presijecaju i fiksiraju na svoje mjesto. Pomoću JIX-a možete izgraditi sve od ambicioznih struktura prostorije do zamršenih skulptura stola, a sve pomoću JIX konektora i slamki za piće.

Kolekcija Kupaonice

CATINO

Kolekcija Kupaonice CATINO je rođen iz želje da se obliku daje misao. Ova zbirka evocira poeziju svakodnevnog života kroz jednostavne elemente, koji na suvremeni način reinterpretiraju postojeće arhetipove naše mašte. Predlaže povratak u okruženje topline i čvrstine, upotrebom prirodnih šuma, obrađenih od čvrstih i sastavljenih da ostanu večne.

Umivaonik

Angle

Umivaonik U svijetu postoji puno umivaonika izvrsnog dizajna. Ali mi nudimo da ovu stvar sagledamo iz novog ugla. Želimo dati priliku uživati u procesu upotrebe sudopera i sakriti toliko potrebne, ali ne-estetske detalje kao otvor za odvod. "Ugao" je lakonski dizajn, u kojem su osmišljeni svi detalji za udobnu upotrebu i sistem čišćenja. Tokom korišćenja ne opažate otvor za odvod, sve izgleda kao da voda jednostavno nestaje. Ovaj efekt, povezan s optičkom iluzijom, postiže se posebnim položajem površina sudopera.