Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Capsule Lamp

Lampica Prvobitno je svjetiljka dizajnirana za dječju odjeću. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobijaju od automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema lampi, može se videti gomila raznobojnih igračaka sa kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se podesiti i sadržaj zamijeniti kako vam se sviđa. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje jedinstvena vaša osobna pripovijest, čime kristalizira vaš život i stanje uma u određeno vrijeme.

Prostirka

Folded Tones

Prostirka Tepisi su inherentno ravni, cilj je bio osporiti ovu jednostavnu činjenicu. Iluzija o trodimenzionalnosti postiže se sa samo tri boje. Raznolikost tonova i dubina prostirke ovisi o širini i gustoći pruga, a ne o velikoj paleti boja koje se mogu uskladiti s određenim prostorom, omogućavajući fleksibilnu upotrebu. Odozgo ili daleko, prostirka podsjeća na presavijeni lim. Međutim, dok sjedite ili leži na njemu, iluzija nabora možda neće biti vidljiva. To dovodi do upotrebe jednostavnih ponavljajućih linija koje se mogu uživati kao apstraktni uzorak izbliza.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Ovo je proizvod koji istovremeno služi kao funkcija i ljepota, začinjen tragom kulture i korijena. „Pozitivan i negativan“ paravan djeluje kao podesiva i pokretna barijera za privatnost koja ne ometa ili ne ometa prostor. Islamski motiv daje efekt čipke koji se oduzima i obrnuto od materijala Koriana / Smole. Slično kao i yin yang, uvijek postoji malo dobrog u lošem i uvijek malo lošeg u dobrom. Kad sunce zalazi na „Pozitivno i negativno“, zaista je sjajni trenutak, a geometrijske sjene oslikavaju sobu.

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspirisan ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes dizajnirani su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su i da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i da olakšaju prikupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Rezač Papira

HandiShred

Rezač Papira HandiShred je prijenosni ručni stroj za uništavanje papira ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Dizajniran je mali i uredno tako da ga možete staviti na svoj stol, u ladicu ili aktovku koji mogu lako pristupiti i rastrgati važan dokument bilo kada i bilo gdje. Ovaj praktični uređaj za uništavanje papira odlično služi za uništavanje bilo kojeg dokumenta ili potvrde kako bi se osiguralo da su privatni, povjerljivi i bilo kakvi osobni podaci u svakom trenutku zaštićeni.

Interaktivna Tablica

paintable

Interaktivna Tablica Slikar je višenamjenski stol za sve, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili muzički instrument. Možete koristiti različite vrste boja da biste slikali na površini stola da biste stvorili muziku sa svojim prijateljima ili porodicama, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu nacrtati sve što žele kako bi stvorili slučajnu glazbu ili pomoću pravila koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi dječji vrtić stigli.