Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampa

Jal

Lampa Samo još jedna lampa, Jal, zasniva se na tri glavna principa: jednostavnost, kvaliteta i čistoća. Uključuje jednostavnost dizajna, kvalitetu materijala i čistoću namene proizvoda. To je bilo osnovno, ali je jednako značilo i staklu i svjetlu. Zbog toga se Jal može koristiti na više načina, formata i konteksta.

Robot Pomoći

Spoutnic

Robot Pomoći Spoutnic je potporni robot dizajniran za edukaciju kokoši da legnu u svoje gnijezda. Kokoši ustaju pri svom pristupu i vraćaju se u gnijezdo. Uzgajivač obično mora vršiti obilazak svih svojih zgrada svakih sat ili čak pola sata na vrhuncu polaganja kako bi spriječio da kokoši odlažu svoja jaja na zemlju. Mali autonomni robot Spoutnic lako prolazi ispod lanaca opskrbe i može kružiti u cijeloj zgradi. Njegova baterija drži dan i ponovo se puni u jednoj noći. Oslobađa uzgajivače od napornog i dugog zadatka, omogućavajući bolji prinos i ograničavajući broj odbačenih jajašaca.

Multifunkcionalna Gitara

Black Hole

Multifunkcionalna Gitara Crna rupa je multifunkcionalna gitara zasnovana na hard rock i metal stilovima muzike. Oblik tijela pruža gitaristima osjećaj ugode. Opremljen je tečnim kristalnim zaslonom na fretbordu za generiranje vizuelnih efekata i programa učenja. Brailleovi znakovi iza vrata gitare mogu pomoći ljudima koji su slepi ili imaju slab vid da sviraju gitaru.

Prijenosni Plinski Štednjak

Herbet

Prijenosni Plinski Štednjak Herbet je prijenosni plinski štednjak, tehnologija omogućava optimalne uvjete na otvorenom i pokriva sve standardne zahtjeve za kuhanje. Peć se sastoji od čeličnih dijelova sa laserskim rezom i ima otvoreni i zatvoreni mehanizam koji se može zaključati u otvorenom položaju kako bi se spriječilo puknuće tijekom upotrebe. Otvoren i zatvoren mehanizam omogućava jednostavno nošenje, rukovanje i skladištenje.

Ormar

Arca

Ormar Arca je monolit zarobljen u mreži, komoda koja lebdi zajedno sa svojim sadržajem. Lakirani mdf spremnik, zatvoren u idealnu mrežu izrađenu od masivnog hrasta, opremljen je s tri ukupne ladice za ekstrakciju koje se mogu organizirati prema različitim potrebama. Čvrsta čvrsta mreža od hrastovine oblikovana je da primi termoformirane staklene ploče kako bi se dobio organski oblik koji simulira ogledalo vode. Čitav ormar počiva na prozirnom metakrilatnom nosaču kako bi se naglasio idealni plutajući.

Kontejner

Goccia

Kontejner Goccia je posuda koja ukrašava dom mekim oblicima i toplim bijelim svjetlima. To je moderno domaće ognjište, mjesto susreta za veseli čas s prijateljima u vrtu ili stolom za kavu da bi u dnevnoj sobi pročitali knjigu. To je skup keramičkih posuda pogodnih da sadrže toplu zimsku deku, kao i sezonsko voće ili bocu svježeg ljetnog pića uronjenu u led. Posude vise od stropa konopcem i mogu se postaviti na željenu visinu. Dostupne su u 3 veličine, od kojih se najveća može upotpuniti čvrstim hrastovim vrhom.