Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tehnološka Banka

Absa

Tehnološka Banka od Allen internationala zatraženo je da razviju inovativnu podružnicu 'Laboratorija' u Clearwater Mall-u u Johannesburgu. ABSA je željela iskoristiti tu granu kao ispitni laboratorij za razvoj inovativnih proizvoda i procesa prije nego što ih objavi u cijeloj mreži. Nova podružnica 'Lab' fokusirat će se na prototipsku tehnologiju kako bi stvorio interaktivnije okruženje za kupce i testirao nove načine bankarstva. Stvarajući različita putovanja kupca za ekskluzivno bankarstvo, konsultante za maloprodaju i visoko prometno transakcijsko bankarstvo uspjeli smo pružiti koncept podružnice usmjerenije na kupca.

Ime projekta : Absa, Ime dizajnera : Allen International, Ime klijenta : allen international.

Absa Tehnološka Banka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.