Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Dizajn „5 Elemente“ rezultat je projekta, gde je klijent poverio dizajnersku agenciju sa potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak „V“, koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletene u jedinstvenu mješavinu. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bocu i spusti je u ruke, dodirne je, što svakako ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.

Ime projekta : 5 Elemente, Ime dizajnera : Valerii Sumilov, Ime klijenta : Etiketka design agency.

5 Elemente Etiketa Za Vino

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.