Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kanta Za Cigarete / Gume

Smartstreets-Smartbin™

Kanta Za Cigarete / Gume Višestruki patentirani kanti za smeće s jedinstvenim mogućnostima, Smartbin ™ dopunjava postojeću uličnu infrastrukturu koja se postavlja kao dvostruko, naopako oko bilo koje veličine ili oblika lampione ili natpisa ili u solo formatu na zidove, ograde i podloge. Ovo oslobađa novu, neočekivanu vrijednost postojećih uličnih dobara kako bi stvorio mrežu zgodnih, predvidljivo smještenih kanti za cigarete i gume koje su uvijek nadohvat ruke, bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Smartbin transformira njegu na ulicama u gradovima širom svijeta omogućavajući efikasan odgovor na smeće cigareta i guma.

Ime projekta : Smartstreets-Smartbin™, Ime dizajnera : SMARTSTREETS LTD, Ime klijenta : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Kanta Za Cigarete / Gume

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.