Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hrana

Drink Beauty

Hrana Drink Beauty je poput predivnog dragulja koji možete popiti! Napravili smo kombinaciju dva predmeta koja su korištena odvojeno uz čaj: Rock bomboni i kriške limuna. Ovaj dizajn je potpuno jestiv. Dodavanjem kriški limuna u strukturu slatkiša od kamenca, njegov ukus postaje neverovatno bolji, a njegova hrana povećava se zbog vitamina limuna. Dizajneri su jednostavno zamijenili štapove na kojima su se držali kristalići od bombona kriškom osušenog limuna. Drink Beauty cjelovit je primjer modernog svijeta koji sve ljepotu i učinkovitost donosi zajedno.

Piće

Firefly

Piće Ovaj dizajn je novi koktel s Chia-om, glavna ideja je bila osmisliti koktel koji ima nekoliko faza ukusa. Ovaj dizajn također dolazi sa različitim bojama koje se mogu vidjeti pod crnom svjetlošću, što ga čini pogodnim za zabave i klubove. Chia može apsorbirati i rezervirati bilo koji ukus i boju, tako da kada napravite koktel s Firefly, možete iskusiti različite okuse, korak po korak. Nutricionistička vrijednost ovog proizvoda je veća u usporedbi s drugim koktelima, a to je sve zbog Chiaove velike hranjive vrijednosti i niskih kalorija . Ovaj dizajn je novo poglavlje u povijesti pića i koktela.

Kapsula

Wildcook

Kapsula Kapsula Wild Cook, kapsula je s raznim prirodnim sastojcima i dizajnirana je da puši hranu i stvara različite okuse i mirise. Većina ljudi vjeruje da je jedini način da se hrana puši spaljivanjem različitih vrsta drveta, ali istina je da svoju hranu možete napraviti dimljenom s puno materijala i stvoriti potpuno novi ukus i miris. Dizajneri su shvatili razlike u ukusu širom svijeta i zato je ovaj dizajn potpuno fleksibilan kada je u pitanju pitanje upotrebljivosti u različitim regijama. Ove kapsule dolaze iz miješanih i pojedinačnih sastojaka.

Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Nano prozračno željezo za uvijanje koristi inovativnu tehnologiju negativnih jona. Dugo vremena zadržava glatku teksturu, mekanu sjajnu kovrču. Cijev za curling je podložena nanokeramičkim premazom, osjeća se vrlo glatko. Uvija kosu i nježno i brzo toplim zrakom negativnih jona. U usporedbi sa glačama za uvijanje bez zraka, možete završiti nježniju kvalitetu kose. Osnovna boja proizvoda je meka, topla i čista mat bijela, a akcentna boja je ružičasto zlato.

Ravnalo Za Kosu

Nano Airy

Ravnalo Za Kosu Nano prozračno željezo za ravnanje kombinira nanokeramičke materijale za oblaganje s inovativnom negativnom željezom tehnologijom koja kosu lagano i glatko dovodi u pravi oblik brzo. Zahvaljujući senzoru magneta na vrhu poklopca i kućištu, uređaj se automatski isključuje kada se poklopac zatvori, što je sigurno za nošenje. Kompaktno tijelo s USB punjivim bežičnim dizajnom jednostavno je za pohranjivanje u torbu i nošenje, pomažući ženkama da zadrže elegantnu frizuru u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Bijelo-ružičasta shema boja daje uređaju ženstveni karakter.

Kutija Za Ručak

The Portable

Kutija Za Ručak Ugostiteljstvo je u procvatu, a odvođenje je postalo neophodno za moderne ljude. Istovremeno je nastalo i mnogo smeća. Mnoge kutije za obrok koje se drže za hranu mogu se reciklirati, ali plastične vrećice koje se koriste za pakiranje kutija za obrok doista se ne mogu reciklirati. Kako bi se smanjila upotreba plastičnih vrećica, funkcije kutije za obrok i plastike kombinirane su za dizajniranje novih kutija za ručak. Kutija za bale pretvara dio sebe u dršku koja se lako nosi i može integrirati više kutija za obrok, što u velikoj mjeri smanjuje upotrebu plastičnih vrećica za pakiranje kutija za obrok.