Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rad Kao Kod Kuće

PACO Operation Hub

Rad Kao Kod Kuće Parovi su najcjenjenije blago u poslu. Dizajn je ponudio sklad i funkcionalan prostor kome ostaju najduže u danu. Suvremeni i luksuzni ambijent koji ne daje samo ljepotu, ovo ugodno i izvanredno djelo također će biti dobar model posjete onih klijenata koji se usklađuju s njihovim očekivanjima s kvalitetom svojih marki. Najteži zadatak bio je maksimizirati uredski prostor smještajući ogromne grede preko stropa ... napokon je napravljen dvokatni prostor za stvaranje korisne površine od 1600 do 3000 četvornih metara uz razmatranje stanova.

Ime projekta : PACO Operation Hub, Ime dizajnera : Philip Tse, Ime klijenta : PACO Communications.

PACO Operation Hub Rad Kao Kod Kuće

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.