Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rad Kao Kod Kuće

PACO Operation Hub

Rad Kao Kod Kuće Parovi su najcjenjenije blago u poslu. Dizajn je ponudio sklad i funkcionalan prostor kome ostaju najduže u danu. Suvremeni i luksuzni ambijent koji ne daje samo ljepotu, ovo ugodno i izvanredno djelo također će biti dobar model posjete onih klijenata koji se usklađuju s njihovim očekivanjima s kvalitetom svojih marki. Najteži zadatak bio je maksimizirati uredski prostor smještajući ogromne grede preko stropa ... napokon je napravljen dvokatni prostor za stvaranje korisne površine od 1600 do 3000 četvornih metara uz razmatranje stanova.

Ime projekta : PACO Operation Hub, Ime dizajnera : Philip Tse, Ime klijenta : PACO Communications.

PACO Operation Hub Rad Kao Kod Kuće

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.