Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Baboor Dawar Line

Stol U težnji da prekorači granice normalnosti i stalnom pokušaju spajanja istorijske egipatske baštine sa savremenim dizajnerskim sredstvima predstavljenim u materijalima i obradama, ovaj prepoznatljivi komad „Baboor“ inspirisan je tradicionalnom „Primus štednjakom“ koja je bila obavezna oprema za više od jednog vijeka i danas se obilato koristi u ruralnim područjima. To je podsjetnik na jedan od brojnih predmeta, koji su nekada bili prestižna roba i kako je vrijeme prolazilo, sjenčanje je nestalo u antiku. Bilo koji predmet može biti majstorski komad jednom viđen sa umjetničkom vizijom.

Ime projekta : Baboor Dawar Line, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.