Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformabilne Stolice I Stolić Za Kavu

Sensei

Transformabilne Stolice I Stolić Za Kavu Stol Sensei Stolice / kava je komad namještaja koji poput većine mojih kreacija započinje pronalaženjem novih načina kako iskoristiti male prostore kroz geometrijske slučajne crteže. Stil ovog projekta je naglašen na minimalistički način, gdje nemamo zavoja, već umjesto toga imamo linije, ravnine i neutralne boje, poput crne i bijele. Stolice, kada su postavljene vodoravno i spojene leđima, daju nam stol za kavu. Srednji dio stola (gdje su leđa postavljeni zajedno) je nevjerojatno jak, a čovjek može sjesti na sredinu, a da pritom ne pomakne stol.

Ime projekta : Sensei, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : Sibille.

Sensei Transformabilne Stolice I Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.