Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica, Stolica Za Slaganje

xifix-one

Stolica, Stolica Za Slaganje Dizajn se zasniva na potrebnom minimumu fizike i materijala, višestrukoj upotrebi, unutarnjoj, vanjskoj, ugaonoj stolici, stolici za slaganje, okruglo mekoj, Feng Shui. Težina noseće konstrukcije sastoji se od jedne, beskrajne cijevi. Sjedalo je učvršćeno na dvije aksijalne točke i leži na trećoj tački konstrukcije. Aksijalno fiksirane točke na okviru omogućavaju da se sjedište preklopi na leđa i da se stolice mogu međusobno naslagati. Sjedalo se lako skida, mogu se zamijeniti različiti materijali, presvlake, oblik, boja i dizajn.

Ime projekta : xifix-one, Ime dizajnera : Juergen Josef Goetzmann, Ime klijenta : Creativbuero.

xifix-one Stolica, Stolica Za Slaganje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.