Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajnerski Studio Sa Galerijom

PARADOX HOUSE

Dizajnerski Studio Sa Galerijom Dvorana multimedijskog dizajna, koji je na nivou nivoa, pretvorio je u paradoks kuću, savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila, istovremeno odražavajući vlasnika jedinstven ukus i način života. Stvorio je upečatljiv studio za multimedijski dizajn s čistim, kutnim linijama na kojima se nalazi istaknuta žuto obojena staklena kutija na mezzaninu. Geometrijski oblici i linije moderni su i upečatljivi, ali ukusno urađeni kako bi se osigurao jedinstveni radni prostor.

Ime projekta : PARADOX HOUSE, Ime dizajnera : Catherine Cheung, Ime klijenta : .

PARADOX HOUSE Dizajnerski Studio Sa Galerijom

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.