Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prilagodljivi Sto Za Ljuljanje

Ergo-table for bed

Prilagodljivi Sto Za Ljuljanje Stol se može okretati pod određenim uglom kako bi stao ispod kreveta / pretinca za maksimalan prostor i otvorio se na upotrebljiv način. Moguće je imati nekoliko okretnih funkcija koje se nalaze u 2 ravnine kako bi se korisnik korisno ljuljao. Može vam pomoći riješiti potencijalni problem postavljanja prijenosnog računala ili sličnih uređaja direktno na krevet koji zadržava protok zraka. U ergonomskom aspektu, Swing tablica omogućava korisniku da ima odgovarajuću površinu za ugradnju kako bi se izbjeglo pritiskanje na krilu korisnika. Dok je tijelo u željenom držanju, stol se ljulja ka njemu / njoj lako održavajući udobnost. Upotreba stola je i za osobe s invaliditetom.

Ime projekta : Ergo-table for bed, Ime dizajnera : Ivan Paul B. Abanilla, Ime klijenta : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Prilagodljivi Sto Za Ljuljanje

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.