Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Računarski Miš

Snowball

Računarski Miš Snježna kugla je dizajnirana da djeluje obrnuto, što se tiče konvencionalnog korištenja miša. Uređaj ima jednostavan, ali privlačan obrazac upotpunjen jedinstvenom jedinicom za komandovanje, može se prilagoditi i alternativnim opcijama boja i bojama komandne jedinice, ali i različitim funkcijama koje imaju koristi od principa dizajna i rada. Sa ugrađenim unutrašnjim sistemom koji sadrži dva optička tragača, Snowball prati staze u dvije okomite ravnine. Ova sposobnost oslobađa upotrebu, potpuno prilagođavajući korisničko iskustvo.

Ime projekta : Snowball, Ime dizajnera : Hakan Orel, Ime klijenta : .

Snowball Računarski Miš

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.