Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uređaj Za Digitalno Video Prenošenje

Tria Set Top Box

Uređaj Za Digitalno Video Prenošenje Tria je jedan od najnovijih pametnih televizora Vestel koji pruža digitalnu tehnologiju emitovanja za TV korisnike. Tria je najvažniji lik "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. No, unutar plastičnog poklopca postoji metalni kofer koji se koristi za sprečavanje pregrijavanja proizvoda. Ostale tehničke karakteristike kutije su; pruža pune tehnološke funkcije kao što su reprodukcija različitih medija (muzika, video, fotografije) putem interneta i osobnih medijskih spremišta. Tria operativni sistem je Android V4.2 Jelly Bean sistem.

Ime projekta : Tria Set Top Box, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Uređaj Za Digitalno Video Prenošenje

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.