Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica Za Ljuljanje

xifix2base rocking-chair-one

Stolica Za Ljuljanje Dizajn stolice za ljuljanje zasniva se na potrebnom minimumu fizike i materijala - koji se realizuje pomoću jedne beskrajne cevi. Stabilnost se postiže obliku petlje. Daljnje konstrukcije i priključci nisu potrebni. Stolica nema nikakvih uglova samo krivine - skladne obline. To je tanka i ugodna stolica za ljuljanje - bez ukrasa i dodatnih konstrukcija. Namijenjen je opuštanju područja poput dnevnih soba. Minimizirana konstrukcija jedne cevi je odmah vidljiva.

Ime projekta : xifix2base rocking-chair-one, Ime dizajnera : Juergen Josef Goetzmann, Ime klijenta : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Stolica Za Ljuljanje

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.