Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Wellness Centar

Yoga Center

Wellness Centar Smješten u najprometnijoj četvrti Kuvajta, centar joge je pokušaj revitalizacije podrumskog kata Jassim Tower-a. Lokacija projekta bila je neortodoksno. Međutim, bio je to pokušaj služenja ženama kako unutar gradskih granica, tako i iz okolnih stambenih područja. Prostor za recepciju u središtu povezuje se s ormarićima i uredom, što omogućuje nesmetan protok članova. Područje ormarića se tada poravnava s prostorom za pranje nogu koji signalizira 'zonu bez cipela'. Od tada pa nadalje je hodnik i čitaonica koja vodi do tri sobe za jogu.

Ime projekta : Yoga Center , Ime dizajnera : Rashed Alfoudari, Ime klijenta : The Yoga Center .

Yoga Center  Wellness Centar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.