Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konzola

Mabrada

Konzola Jedinstvena konzola napravljena od obojenog drveta sa kamenom obradom, na kojoj se nalazi stara autentična mlin za kavu koja seže u doba otomanske vlasti. Reproduciran je i isklesan jordanski hladnjak za kafu (Mabrada) koji je stajao kao jedna od nogu na suprotnoj strani konzole na kojoj sjedi brusilica, stvarajući fascinantan komad za predsoblje ili dnevni boravak.

Ime projekta : Mabrada , Ime dizajnera : May Khoury, Ime klijenta : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konzola

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.