Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transportno Čvorište

Viforion

Transportno Čvorište Projekt je Prijevozni centar koji povezuje okolna urbana naselja u srcu dinamičnog života na jednostavan i efikasan način generiran spajanjem različitih prometnih sistema poput željezničke stanice, stanice metroa, nile palube i autobusne stanice pored drugih usluga za pretvaranje mjesto koje će biti katalizator budućeg razvoja.

Ime projekta : Viforion, Ime dizajnera : Ahmed Khaled, Ime klijenta : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Transportno Čvorište

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.