Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Potkrovni Toranj

Floating Nests

Potkrovni Toranj Loft London Farm Tower u obliku zamišljenog gigantskog stabla u čijoj su umjetnoj kruni postavljene dvije velike potkrovne formacije kao plutajuća gnijezda. Vizija života bez presedana (joie de vivre), istovremeno, koristeći cjelokupnu logistiku Metropolitana. „Koncept plutajućeg gnijezda“ zasnovan je na visokoj eksploataciji zračnog prostora iznad dotične parcele zemljišta u vezi s minimalnim utjecajem na raspoloživu površinu parcele. Glavna upotreba svih razina gnijezda definirana je kao mješavina vertikalnog uzgoja i naseljenih potkrovlja.

Ime projekta : Floating Nests, Ime dizajnera : Peter Stasek, Ime klijenta : London .

Floating Nests Potkrovni Toranj

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.