Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Uredski Prostor Kreativno sjedište kompanije C&C Design nalazi se u postindustrijskoj radionici. Njegova zgrada pretvorena je iz tvornice crvene cigle u šezdesetim godinama. S obzirom na zaštitu trenutne situacije i istorijsko pamćenje zgrade, tim dizajnera potrudio se da izbjegne oštećenja originalne građevine u unutrašnjem uređenju. U dizajniranju enterijera koristi se mnogo jele i bambusa. Otvaranje i zatvaranje i preinaka prostora pametno su zamišljeni. Dizajn rasvjete za različite regije odražava različite vizualne atmosfere.

Ime projekta : C&C Design Creative Headquarters, Ime dizajnera : Zheng Peng, Ime klijenta : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Uredski Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.