Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolna Lampa

Aida

Stolna Lampa Osobno crpim inspiraciju iz životinja u prirodi i u većini svojih dizajna radije razmještam prirodne forme nego da koristim geometrijske forme. Stonska lampa jedan je od mojih najdražih predmeta u uređenju enterijera. Dizajn ove radne lampe inspirisan je romskim rogom (vlažnije). Pokušao sam stvoriti kiparski i ukrasni oblik, koji funkcioniše kao stolna lampa.

Ime projekta : Aida, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi design.

Aida Stolna Lampa

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.