Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Valente

Kupaonski Namještaj Kolekcija kupaonice Valente inspirisana dragocjenim kamenjem prirode nudi luksuz dizajniranja vaše kupaonice i prilagođavanja prostora različitim raspoloživim namjenama. Budući da je svaki dragocjeni kamen u prirodi jedinstven, svi elementi namještaja iz kolekcije Valente imaju različite veličine i boje. Cilj ovih elemenata dizajniranih u različitim veličinama i bojama je da u naše kupaonice unose nebesku ljepotu prirode i u kupaonice unesu ritam, dinamičnost.

Ime projekta : Valente, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

 Valente Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.