Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Soluzione

Kupaonski Namještaj Kolekcija kupaonskog namještaja Soluzione dizajnirana je na temelju ideje stvaranja inovativnih i elegantnih rješenja koja čine život lakšim, mirnijim i izgradnjom kupaonice s osjećajem osobnosti. Kupaonski ormarići, dostupni u tri različite veličine s ladicama i odabirom vrata ormarića, kombinirani su s umivaonicima kako bi redefinirali estetiku kupaonice. Opcijski modul za vješanje ručnika s polukružnim krugom inovativan je pristup skladištenja ručnika i vješanja. Kolekcija Soluzione dostupna u bijelom i antracitnom laku u boji nada se ponuditi inovativna rješenja za kupaonicu.

Ime projekta : Soluzione, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Soluzione Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.