Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Analogni Sat

Kaari

Analogni Sat Ovaj dizajn je zasnovan na standardnom 24-satnom analognom mehanizmu (polučasovna ruka u satu). Ovaj dizajn je opremljen sa dva ureza u obliku luka. Kroz njih se mogu vidjeti ruci sata i minute preokreta. Ruka sata (disk) podijeljena je u dva segmenta različitih boja koji, rotirajući, označavaju AM ili PM vrijeme ovisno o boji koja počinje biti vidljiva. Minutna ruka vidljiva je kroz luk većeg radijusa i određuje koji minutni utor odgovara biranju od 0-30 minuta (nalazi se na unutarnjem radijusu luka) i utoru od 30-60 minuta (nalazi se na vanjskom polumjeru).

Ime projekta : Kaari, Ime dizajnera : Azahara Morales Vera, Ime klijenta : Azahara Morales Vera.

Kaari Analogni Sat

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.