Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Chair with Belly Button

Stolica Stolica s Belly Buttonom je serija laganih i prenosivih stolica koja omogućava korisnicima da iskoriste prostor oko sebe, poput stepenica, poda ili gomile knjiga, kako bi pružili ugodnije iskustvo sjedenja. Dizajn stolice redefinira ideju konvencionalnih sjedala pružajući neočekivane mogućnosti sjedenja. Slika stolica je nastala iz scenarija iz snova - skupina disketa i topljivih oblika koji su se raspršili po prostoru. Tiho se naslanjaju na zidove i u uglovima kao mali momci spavaju. Svaka stolica ima svoje dugme za trbuh koji daje malo zaigranosti.

Ime projekta : Chair with Belly Button, Ime dizajnera : I Chao Wang, Ime klijenta : IChao Design.

Chair with Belly Button Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.