Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

10 Year Logo

Korporativni Identitet Ovaj sažetak bio je stvaranje logotipa koji ne samo da odražava ono o čemu se radi u 3M ™ polarizacijskom svjetlu, već ga prodaje i kao vrhunsku marku za stolne lampe. Koristeći ideju o preklapanju svjetlosnih zraka umirujućih za oči, odraz je iskustva protiv zasljepljivanja. Preklapanja su dizajnirana tako da prikazuju slavlje vatrometom. Broj deset stoji nasuprot grafici, pokazujući oštrinu brojeva tamo gdje nema odraz zbog odsjaja. Zlato i srebro u bojama se koriste kako bi se istaknuo vrhunski osjećaj lampe, kvaliteta kao i tehnologija same marke.

Ime projekta : 10 Year Logo, Ime dizajnera : Lawrens Tan, Ime klijenta : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Korporativni Identitet

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.