Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenske Štake

Lazarus

Višenamjenske Štake jednostavna, moguća neelektrična radna snaga, uistinu dizajnirana za socijalnu interakciju i rehabilitaciju invalida. Zbog toga što nije nespretan, savršeno imitira proces hodanja obične osobe. Kao primer, uvek pomičite ruku s druge strane nogu. noga invalid s ovim može se penjati stepenicama jer može rasporediti štapove. Također se štapovi mogu transformirati u savršenu stolicu. Ako ne, Lazar opterećuje štapove. Kao medicinska mašina, Lazarus je efikasan jer se korisnik može postupno i automatski rehabilitirati u normalnoj društvenoj interakciji, a ne prestati raditi za rehabilitaciju

Ime projekta : Lazarus, Ime dizajnera : Sung-Hyeon Yoo, Ime klijenta : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Višenamjenske Štake

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.