Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Uredskog Interijera

Yuli Design Studio

Dizajn Uredskog Interijera Na ulicama uvijek ima previše neurednih natpisnih ploča u okomitim, vodoravnim i bočnim smjerovima koji blokiraju pravo arhitektonsko obličje. Ovo traži da razmotrite kako redefinirati natpisne table kako biste poboljšali i nadogradili efekte koje donose takvi ukrasni predmeti na otvorenom. Poanta dizajna enterijera je razgraditi prethodni izgled. Uvodi se prirodno osvjetljenje. Potkrovlje je izgrađeno od povišenog prostora. Tamo gdje su stepenice bile izmijenjene. Promjena na mjestu gdje su stepenice presjekle vrijeme vertikalnih pokreta. To stvara novu mogućnost izvan starih granica.

Frizerski Salon

Taipei Eros

Frizerski Salon Frizerski saloni temelje se na geometriji crne, bijele i sive boje. Gestovi šišanja prevode se u gomilanje kiparskih cjelina. Trokutasti motiv oblikuje funkcionalne kocke i ravnine od stropa do poda kroz akcije slanja, rezanja i šivanja. Svjetlosne šipke ugrađene u razdjelne linije doprinose brojnim rasvjetnim pojasevima koji služe kao dopunska rasvjeta pri rješavanju stanja spuštenog stropa. Oni se protežu i meandriraju odrazom velikog zrcala, slobodno se okrećući između ravnina i trodimenzionalnosti.

Privatni Vrt

Ryad

Privatni Vrt Izazov se sastojao u modernizaciji stare seoske kuće i pretvara je u carstvo mira i tišine, sveobuhvatno radeći i na arhitektonskom i pejzažnom području. Obnovljena je fasada, urađeni su građevinski radovi na pločnicima i plivalištu bazena i potpornih zidova, stvarajući nove kovane željezare za lukove, zidove i ograde. Vrtlarstvo, navodnjavanje i rezervoar, kao i munje, nameštaj i pribor takođe su sveobuhvatno izostavljeni.

Kafić I Restoran

Roble

Kafić I Restoran Ideja o njegovom dizajnu preuzeta je iz američkih odrezaka i dimnjaka, a kao rezultat istraživačkog tima prve faze, istraživački tim odlučio je koristiti drvo i kožu tamnih boja poput crne i zelene, zajedno sa zlatom i ružom zlato je uzeto sa toplom i laganom luksuznom svjetlošću. Karakteristike dizajna su 6 velikih visećih lustera koji se sastoje od 1200 ručno rađenih anodiziranih čelika. Kao i šankom od 9 metara, prekriven kišobranom od 275 centimetara koji se sastoji od lijepih i različitih boca, bez ikakvih potpora prekriva šank.

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ovakva definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom znamenitošću, suđenoj potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženoj u njegovoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integrirani dizajn krova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Dizajn Enterijera

Gray and Gold

Dizajn Enterijera Siva boja smatra se dosadnom. Ali danas je ova boja jedna od traka za glavu u takvim stilovima kao što su potkrovlje, minimalizam i hi-tech. Siva je boja sklonosti privatnosti, malo mira i odmora. On uglavnom poziva one, koji rade s ljudima ili su uključeni u kognitivne zahtjeve, kao opću boju unutrašnjosti. Zidovi, plafon, nameštaj, zavese i podovi su sivi. Nijanse i zasićenost sive različite su samo. Zlato su dodali dodatni detalji i dodaci. Naglašen je okvirom za slike.