Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Ured

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajni Ured „Mountain“ je glavna tema ovog prodajnog ureda, koja je inspirirana geografskom pozadinom Chongqinga. Uzorak sivih mramora na podu oblikuje se u trokutastom obliku; a na zidovima sa karakterističnim zidovima i prijemnim šalterima nepravilnog oblika ima puno neobičnih i oštrih uglova i uglova koji demonstriraju koncept „planine“. Pored toga, stepenice koje povezuju podove oblikovane su kao prolaz kroz špilju. U međuvremenu, LED rasvjete obješene su sa plafona, oponašajući prizor kiše u dolini i predstavljaju prirodan osjećaj, kako bi ublažile čitav dojam.

Koktel Bar

Gamsei

Koktel Bar Kada se Gamsei otvorio 2013. godine, hiper-lokalizam je uveden u područje prakse koje je do tada bilo uglavnom ograničeno na scenu s hranom. U Gamsei sastojci za koktele divljački se hrane ili ih uzgajaju lokalni arteški farmeri. Interijer bara jasan je nastavak te filozofije. Baš poput koktela, Buero Wagner nabavljao je sve materijale lokalno i radio u uskoj suradnji s lokalnim proizvođačima na proizvodnji prilagođenih rješenja. Gamsei je potpuno integrirani koncept koji događaj ispijanja koktela pretvara u novo iskustvo.

Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando potkrovlja: Informacije su građevni materijal našeg univerzuma. Vrlo neobično potkrovlje stvoreno je u lučkoj četvrti Mannheim, u Njemačkoj. Kompletni ajando tim tu će živeti i raditi počevši od siječnja 2013. Arhitekt Peter Stasek i ured za arhitekturu loftwerk smješten u Karlsruheu stoje iza koncepta korporativne arhitekture potkrovlja. Bila je inspirirana kvantnom fizikom Wheelera, arhitekturom Josefa M. Hoffmanna i, naravno, informatičkom ekspertizom ajandoa: "Informacije čine svijet krugom". Tekst Ilone Koglin slobodna novinarka

Sveučilišni Kafić

Ground Cafe

Sveučilišni Kafić Novi kafić 'Ground' služi ne samo stvaranju socijalne kohezije među profesorima i studentima inženjerske škole, već i potiče interakciju između i između članova drugih odjela na Univerzitetu. U svom dizajnu uključili smo neobičan uliven-betonski volumen bivše seminarske sobe polaganjem palete orahovih dasaka, perforiranog aluminija i rascjepanog plavog kamena po zidovima, podu i plafonu prostora.

Unutrašnji Prostor

Chua chu kang house

Unutrašnji Prostor Akupunkturna točka ove kuće bila je spajanje zatvorenog prostora u potpuno novi vizualni tišina. Na taj način se vraća određeni povijesni i sirovi šarm kako bi se zaklonila praznina kuće. Novi smještaj završava iznenađenjem interijera u unutrašnjosti; suha i mokra kuhinja u sklopu kuhinje i blagovaona u sklopu kuhinje. Životni prostor također je prekinut impresivnim umjetničkim napadom koji je ubrzo postao električno ožičenje osobnog kućišta. Kako bi upotpunili ukupni naglasak, potrebne su kriške tople svjetlosti da se mrlje po svim zidovima u boji.

Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedstvu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa pored ulice ulaz je u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je korištenjem prirodnih elemenata poput drveta, kamenja, željeza i tekstila. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn enterijera i stvorili različiti ambijenti.