Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Medicinski Centar

Neo Derm The Center

Medicinski Centar Dizajniran je tako da odjekuje temu linija, a istaknute boje vapna dovoljne su da demonstriraju jeziv i energičan kratak dizajn za ovaj određeni centar za njegu kože. Grede bijelih oskudnih linija provlače se po cijelom bijelom stropu i dinamikom se protežu do okolnog prostora. Zona opuštanja uz recepciju postavljena je na nijansi boje vapna boje od namještaja do tepiha koji naglašava mladu i pomlađenu esenciju marke pregledom luke Victoria.

Izložbeni I Pregovarački Prostor

All Love in Town Sales Center

Izložbeni I Pregovarački Prostor Komercijalni prostor također bi mogao biti poslovno orijentirana djelatnost puna umjetnosti i estetike koliko i kazalište i muzej. Malo dizajnera nikada nije pomislilo kako intenzivna kombinacija ljudi i okoline postaje toliko bitna nego što smo ikada očekivali. Stvorili smo unutrašnji prostor koji je ljudima pogodio akord pri ulasku u njega koristeći najbolje jeftine sijalice, Ping Pong i božićne ukrasne kuglice. Izneli smo legendu o prodaji imovine u tri završne prodajne zadatke. meseci u čitavoj industriji zbog prepoznatljivog dizajna.

Bioskop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioskop "Pixel" je osnovni element slike, dizajner istražuje odnos pokreta i piksela kako bi postao tema ovog dizajna. "Pixel" se primenjuje u različitim područjima kina. U velikoj dvorani blagajne nalazi se nevjerojatan zakrivljen omotač formiran od preko 6000 komada ploča od nehrđajućeg čelika. Zidni zid ukrašen je ogromnom količinom četvrtastih traka koje strše iz zida glamurozno ime kina. Unutar ovog bioskopa svi bi uživali u sjajnoj atmosferi digitalnog svijeta stvorenog kohezijom svih „Pixel“ elemenata.

Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu kompanije.

Kafić

Aix Arome Cafe

Kafić Kafić je mjesto gdje posjetitelji osjećaju suživot s oceanima. Ogromna struktura u obliku jaja smještena u sredini prostora istovremeno djeluje kao blagajna i opskrba kafom. Ikoničan izgled govornice inspirisan je tamnim i tupim zrnima kafić. Dva velika otvora na prednjoj strani s obje strane „velikog zrna“ služe kao dobar izvor ventilacije i prirodne svjetlosti. Kafić je pružio dugački stol poput gomile hobotnica i mjehurića. Naizgled nasumično viseći lusteri podsećaju na pogled riba na vodenu površinu, sjajne valove apsorbiraju ugodnu sunčevu svjetlost sa širokog bijelog neba.

Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Ovo je izložbeni dizajnerski projekt modne revije za modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama naglašava potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj putni show napravio u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve strukture izložbenih kabina bile su „fabrički pripremljene“, a fabrički su ugrađene u fabriku. Neki dijelovi se mogu ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.