Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutrašnja Kuća

Seamless Blank

Unutrašnja Kuća Ovo je kuća za predstavljanje jedinstvenog životnog stila domaćice, koja je dom grafičkog dizajnera i poduzetnika. Dizajner predstavlja prirodne materijale kako bi prikazao sklonosti domaćice i sačuvao prazna područja kako bi se ispunila roba člana porodice. Kuhinja je centar kuće, posebno dizajniran okruženi pogled za domaćice i osigurajte da roditelji mogu vidjeti bilo gdje. Kuća je opremljena bijelim granitnim podovima, talijanskim slikanjem minerala, prozirnim staklima i bijelim praškastim slojem koji otkrivaju elegantne detalje materijala.

Unutrašnja Kuća

Warm loft

Unutrašnja Kuća Kuća industrijskog stila sa toplim materijalima. Ova kuća priprema nekoliko funkcija za klijente za promociju životnih kvaliteta. Dizajner je pokušao spojiti cijevi na svaki prostor i kombinirati cijevi od drva, čelika i ENT-a kako bi ilustrirao priču o životu klijenata. Nije ista kao u običnom industrijskom stilu, ova kuća daje samo nekoliko boja i priprema puno prostora za odlaganje.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška ekipa sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedan od najuspješnijih mađarskih timova sa 12 pehara državnog prvaka i postigli drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao prilično prestižni objekat po imenu kluba, koji će odgovarati potrebama igrača bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.

Bolnica

Warm Transparency

Bolnica Konvencionalno, bolnica obično predstavlja prostor koji ima lošu prirodnu boju ili materijal zahvaljujući umjetnom strukturnom materijalu radi poboljšanja funkcionalnosti i efikasnosti. Stoga pacijenti osjećaju da su odvojeni od svog svakodnevnog života. Treba uzeti u obzir ugodno okruženje u kojem pacijenti mogu provesti i oslobađati se stresa. TSC arhitekti pružaju otvoren, udoban prostor postavljanjem otvorenog stropnog prostora u obliku slova L i velikih streha koristeći puno drvnog materijala. Topla transparentnost ove arhitekture povezuje ljude i medicinske usluge.

Stambena Kuća

Slabs House

Stambena Kuća Kuća ploča dizajnirana je za međusobno postavljanje građevinskih materijala, kombinirajući drvo, beton i čelik. Dizajn je istovremeno hiper moderan, a opet diskretan. Ogromni prozori trenutno su žarište, ali zaštićeni su od vremenskih prilika i pogleda na ulicu betonskim pločama. Vrtovi imaju obilje imovine, kako na prizemlju tako i na prvom katu, omogućavajući stanovnicima da se osjećaju povezani s prirodom dok komuniciraju s imanjem, stvarajući jedinstven protok dok se kreće od ulaza u stambene prostore.

Kuća

VH Green

Kuća Kuća je zeleno proširena kako u planarnim tako i u stereoskopskim, što stvara dobro okruženje i za stanovnike i za grad. U sunčanoj azijskoj regiji, Breeze Soleil koristeći ovo zeleno, vrlo je djelotvoran način razmišljanja. Ne može se dobiti samo funkcija suncobrana ljeti već i zaštita privatnosti, izbjegavanje ulične buke i efekta hlađenja automatskim navodnjavanjem.