Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Espresso Mašina

Lavazza Tiny

Espresso Mašina Mala, prijateljska espresso mašina koja u vaš dom donosi autentično iskustvo talijanske kafe. Dizajn je radosno mediteranski - sastavljen od osnovnih formalnih građevnih blokova - slave boje i primjene Lavazzinog dizajnerskog jezika u izradi i detaljima. Glavna školjka je napravljena od jednog komada i ima meke ali precizno kontrolisane površine. Središnji greben dodaje vizualnu strukturu, a frontalni uzorak ponavlja horizontalnu temu često prisutnu na Lavazza proizvodima.

Ime projekta : Lavazza Tiny, Ime dizajnera : Florian Seidl, Ime klijenta : Lavazza.

Lavazza Tiny Espresso Mašina

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.