Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Espresso Mašina

Lavazza Tiny

Espresso Mašina Mala, prijateljska espresso mašina koja u vaš dom donosi autentično iskustvo talijanske kafe. Dizajn je radosno mediteranski - sastavljen od osnovnih formalnih građevnih blokova - slave boje i primjene Lavazzinog dizajnerskog jezika u izradi i detaljima. Glavna školjka je napravljena od jednog komada i ima meke ali precizno kontrolisane površine. Središnji greben dodaje vizualnu strukturu, a frontalni uzorak ponavlja horizontalnu temu često prisutnu na Lavazza proizvodima.

Ime projekta : Lavazza Tiny, Ime dizajnera : Florian Seidl, Ime klijenta : Lavazza.

Lavazza Tiny Espresso Mašina

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.