Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ukrasni Tekstil

Lasso

Ukrasni Tekstil Lasso kao definicija je dugo uže s mlaznicom na jednom kraju. Umesto da me inspirišu; ovaj tekstil je rezultat. Ima i poseban dodir i estetiku osim nekih specijalnih kanala, tako da svjetlost može proći kroz vrlo tiho. Na pola je industrijska - poluobrađena, utkana u elektronske tkalačke strojeve i ručno sečena. Ovaj je projekt vrlo atraktivan i izaziva ovisnost kao bombon i jedan je od glavnih izazova i otkrića u mojoj karijeri tekstilnog dizajnera. Ovaj projekt govori o serendipiji, spopadanju, otkrivanju slučajnosti, sreći i nesreći.

Ime projekta : Lasso, Ime dizajnera : Cristina Orozco Cuevas, Ime klijenta : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Ukrasni Tekstil

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.