Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ukrasni Tekstil

Lasso

Ukrasni Tekstil Lasso kao definicija je dugo uže s mlaznicom na jednom kraju. Umesto da me inspirišu; ovaj tekstil je rezultat. Ima i poseban dodir i estetiku osim nekih specijalnih kanala, tako da svjetlost može proći kroz vrlo tiho. Na pola je industrijska - poluobrađena, utkana u elektronske tkalačke strojeve i ručno sečena. Ovaj je projekt vrlo atraktivan i izaziva ovisnost kao bombon i jedan je od glavnih izazova i otkrića u mojoj karijeri tekstilnog dizajnera. Ovaj projekt govori o serendipiji, spopadanju, otkrivanju slučajnosti, sreći i nesreći.

Ime projekta : Lasso, Ime dizajnera : Cristina Orozco Cuevas, Ime klijenta : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Ukrasni Tekstil

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.