Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Predictive Solutions

Korporativni Identitet Predictive Solutions je dobavljač softverskih proizvoda za prognostičku analizu. Proizvodi kompanije koriste se za izradu predviđanja analizom postojećih podataka. Oznaka kompanije - sektori u krugu - podseća na grafiku sa pito-grafikonima, a takođe na veoma stilizovanu i pojednostavljenu sliku oka u profilu. Platforma marke "prolijevanje svjetla" pokretač je za sve grafičke marke. I promjenjivi, apstraktni fluidni oblici i tematski pojednostavljene ilustracije koriste se kao dodatna grafika u raznim aplikacijama.

Ime projekta : Predictive Solutions, Ime dizajnera : Mikhail Puzakov, Ime klijenta : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Korporativni Identitet

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.