Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Predictive Solutions

Korporativni Identitet Predictive Solutions je dobavljač softverskih proizvoda za prognostičku analizu. Proizvodi kompanije koriste se za izradu predviđanja analizom postojećih podataka. Oznaka kompanije - sektori u krugu - podseća na grafiku sa pito-grafikonima, a takođe na veoma stilizovanu i pojednostavljenu sliku oka u profilu. Platforma marke "prolijevanje svjetla" pokretač je za sve grafičke marke. I promjenjivi, apstraktni fluidni oblici i tematski pojednostavljene ilustracije koriste se kao dodatna grafika u raznim aplikacijama.

Ime projekta : Predictive Solutions, Ime dizajnera : Mikhail Puzakov, Ime klijenta : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Korporativni Identitet

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.