Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Neoklasična Rezidencija Koja Se Koristi Nanovo

Neoclassic Wellness

Neoklasična Rezidencija Koja Se Koristi Nanovo Neoklasicistička rezidencija preuređena za smeštaj wellnessa i spa centra. Uzimajući u obzir složene ukrase od gipsa, antiknih podova od hrastovog drva i prirodne dnevne svjetlosti, prijedlog dizajna je bio uvesti materijale koji crtaju razlikovnu crtu između starog i novog. Primjena lavaplastera na podove i zidove, laminirane formule, staklo i kvarcni mozaik dominiraju u unutrašnjosti, dok paleta boja redefinira klasični identitet. Warm zemljani tonovi dodaju patinu antike, dok snaga crne boje u metalnim značajkama dodaje dinamičan element u emitirani romantizam neoklasicizma.

Ime projekta : Neoclassic Wellness, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklasična Rezidencija Koja Se Koristi Nanovo

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.