Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električni Skuter Za Dijeljenje

For Two

Električni Skuter Za Dijeljenje To je mobilni uređaj za turiste i mještane gradova koji su turistički popularni. Riješite ekološke probleme i prometne gužve uzrokovane tradicionalnim načinom prijevoza, kao što su automobili za iznajmljivanje, i pružite jedinstveno iskustvo ekološke mobilnosti. Snaga ovog modela nije ograničena samo na činjenicu da se radi o električnom vozilu, već i na upotrebu baterije Energy-on-air, koja je u pogledu odlaganja daleko sigurnija i ekološki prihvatljija od tradicionalne litijum-jonske baterije.

Ime projekta : For Two, Ime dizajnera : Seungkwan Kim, Ime klijenta : T&T GOOD TERMS Co,. Ltd..

For Two Električni Skuter Za Dijeljenje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.