Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obnova Pristaništa

Dongmen Wharf

Obnova Pristaništa Pomor Dongmen je tisućljetna pristanište na rijeci majci Čengdu. Zbog posljednjeg kruga "obnove starog grada" područje je u osnovi srušeno i obnovljeno. Projekt je predstaviti veličanstvenu povijesnu sliku kroz intervenciju umjetnosti i nove tehnologije na gradskom kulturnom lokalitetu koji je u osnovi nestao, te aktivirati i ponovo ulagati dugu uspavanu gradsku infrastrukturu u javno gradsko dobro.

Ime projekta : Dongmen Wharf, Ime dizajnera : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Ime klijenta : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Obnova Pristaništa

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.