Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Penjački Toranj

Wisdom Path

Penjački Toranj Rukovodstvo Radionice je odlučilo da nefunkcionalni vodeni toranj obnovi i postane penjački zid. Budući da je najviša tačka oko njega dobro je vidljivo izvan Radionice. Ima prekrasni pogled na jezero Senezh, teritoriju radionice i borovu šumu. Po završetku studija studenti sudjeluju u svečanom usponu na sam vrh kule koji je posmatračka tačka. Spiralno kretanje oko kule simbol je procesa sticanja iskustva. A najviša tačka je simbol životnog iskustva koji se na kraju pretvara u kamen mudrosti.

Ime projekta : Wisdom Path, Ime dizajnera : Dmitry Kudinov, Ime klijenta : Senezh Management Workshop.

Wisdom Path Penjački Toranj

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.