Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Stool Glavy Roda

Stolica Stool Glavy Roda utjelovljuje kvalitete svojstvene glavi porodice: integritet, organiziranost i samodisciplinu. Pravi uglovi, kružni i pravougaoni oblici u kombinaciji sa elementima ornamenta podržavaju vezu prošlosti i sadašnjosti, čineći stolicu bezvremenskim objektom. Stolica je izrađena od drveta uz korištenje ekoloških premaza i može se ofarbati u bilo koju željenu boju. Tabure Glavy Roda prirodno će se uklopiti u svaki interijer ureda, hotela ili privatne kuće.

Ime projekta : Stool Glavy Roda, Ime dizajnera : Igor Dydykin, Ime klijenta : DYDYKIN Studio .

Stool Glavy Roda Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.