Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trpezarijski Stol

Augusta

Trpezarijski Stol Augusta interpretira klasični trpezarijski stol. Predstavljajući generacije prije nas, čini se da dizajn raste iz nevidljivog korijena. Noge stola orijentirane su na ovu uobičajenu jezgru, pružajući se da pridržava stol podudarnog sa knjigama. Čvrsto evropsko drvo oraha odabrano je radi značenja mudrosti i rasta. Drvo koje proizvođači namještaja obično odbacuju koristi se za svoje izazove sa kojima treba raditi. Čvorovi, pukotine, trese vjetar i jedinstveni kovitlaci pripovijedaju život stabla. Jedinstvenost drva omogućava ovoj priči da živi u komadu namještaja porodičnog heirlooma.

Ime projekta : Augusta , Ime dizajnera : Miles J Rice, Ime klijenta : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Trpezarijski Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.