Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Betonske Zidne Pločice

Tonk Mint

Betonske Zidne Pločice Beton je vrlo tradicionalan materijal, koji se nije puno promijenio od svog izuma sredinom 1800-ih. Kod Tonka beton ima kreativnu i suvremenu interpretaciju. Svaki Tonkov dizajn ima modularnu strukturu koju možete personalizirati igrajući se sa uglovima. Ova nekretnina pruža ljudima mogućnost da dizajniraju vlastite zidove prema vlastitom ukusu, sklonostima i mašti. Dizajn Tonk Mint inspiriran je listovima metvice u prirodi. Ovaj se model također može koristiti s varijacijama kako bi se dobili različiti motivi, što je različita karakteristika svih Tonk dizajna.

Ime projekta : Tonk Mint, Ime dizajnera : Tonk Project, Ime klijenta : Tonk Project.

Tonk Mint Betonske Zidne Pločice

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.