Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Stambene Kuće

Angel VII Private Residence

Dizajn Enterijera Stambene Kuće Uz posebnu mješavinu materijala, ova stambena unutrašnjost dizajnirana je na takav način udoban, čist i bezvremenski prostor. Mali atrij u prostoru služi i kao dizajnerska značajka jer je element koji možete vidjeti sa svih unutrašnjih područja prizemlja i izvana rezidencija. Služi i kao sigurna barijera za gornji hodnik. Dizajn stubišta zajedno sa dizajnerskim stropnim visećim svjetiljkama služi kao atraktivan prostorni element ulaza.

Ime projekta : Angel VII Private Residence, Ime dizajnera : Irini Papalouka, Ime klijenta : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Dizajn Enterijera Stambene Kuće

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.