Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Seoska Kuća

House On Pipes

Seoska Kuća Mreža vitkih čeličnih cijevi postavljenih na postupan način minimizira zgradu građevine, istovremeno pružajući krutost i stabilnost za podizanje životnog prostora iznad ovoga. U skladu s minimalističkim pristupom ikonama, ova seoska kuća dizajnirana je u okviru postojećih stabala da bi smanjila unutrašnji dobitak topline. Tome je pomoglo i namjerno posrtanje blokova Fly pepela na fasadi, a rezultirajuća praznina i sjena prirodno hlade zgradu. Podizanje kuće osiguralo je i da je Pejzaž neprekidan, a pogledi neograničeni.

Ime projekta : House On Pipes, Ime dizajnera : PARALLAX, Ime klijenta : Parallax.

House On Pipes Seoska Kuća

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.