Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Premium Marka Za Djecu

Lady Already

Premium Marka Za Djecu Luksuzna pletiva za djevojčice izrađena je od najkvalitetnije pređe od kašmira i vune dobivene od najboljih svjetskih proizvođača. Kreator vjeruje da je svaka mlada djevojka sjajna koja treba posebnu postavku da bi zasijala i izazvala radost. S entuzijazmom radi na tome da se vaša dragocjena sićušna dama osjeća nevjerojatno u svojoj novoj pletenini. Uvijek se najbolje snalazi u savršenim odijelima kojima izražava stil i individualnost vaše male dame. Tako pletivo čini da se djevojke osjećaju nevjerojatnu ljubav, brigu i sitnu čaroliju u svakom ubodu mekog i svilenog luksuznog pletiva

Ime projekta : Lady Already, Ime dizajnera : Elena Starostina, Ime klijenta : Elena Starostina.

Lady Already Premium Marka Za Djecu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.